Hejdå bloggen

Nu åker jag med Emil till hans mamma i Mariefred så jag vet inte hur det kommer bli med skrivandet där, kanske skriver från mobilen någon gång. Annars så skriver jag när jag kommer hem på söndag.

xoxo.

Förlåt för alla youtube-klipp.

Japanska:



Engelska:



Franska:



Tyska:



Spanska:



Portugisiska:



Svenska:



Danska:



Italienska:

Wiihhihihihihi

Har precis varit hos klippt mig i Trångsund, vart inte riktigt som jag hade tänkt men är ändå supernöjd. Samma tjej som klippte mig förra gången var det också som klippte mig nu, hon är faktiskt väldigt duktig. Kännde först inte igen henne för att sist när jag var dära så hade hon svart hår ungefär, och nu var det blont och en annan frisyr. Fast blir lika avundsjuk på hennes frisyr varje gång! Först var det bara menat att jag skulle klippa mig, men jag kännde verkligen på mig att min mamma också skulle göra det och självklart gjorde hon det.. Träffade en tjej från min förra klass där också, vet inte riktigt ifall hon kännde igen mig. Hon hälsade iallafall inte. När jag hade klippt klart mig så fick jag en jättesöt bild på Karin som tydligen har färgat sitt hår rött, haha.. Hon är  busig hon! Mitt hår ser man faktiskt inte så himla mycket skillnad på, det är väl det att det är uppklippt och mycket tunnare, vilket är väldigt skönt måste jag säga. Får tyvärr ingen bra bild på håret, så det får komma någon annan gång.
Men jag kan ju lägga in bilden som jag fick på Karin iallafall.


                Innan                                                   Efter


Cute va?

Här går det undan

Nu måste jag fort sminka mig och sedan springa till bussen, skriver mer när jag kommer hem någon gånger under dan, hejs!

Dagens snygging



Wentworth Miller

Vad tycker ni för Wentworth Miller, hiss eller diss?
Själv tycker jag hisshisshiss för tycker han har varit grymt
snygg sen första gången jag tittade på Prision Break.
Det var en kille jag pratade med förut som fick mig att börja titta
på det programmet klockan två på tv:n varje natt,
och den enda anledning för att jag tittade på det var just för
att Wentworth Miller var med där, busigt va?

Håll min hand hårt

Tjenixen och godmorgon!
Har precis ätit frukost så nu sitter jag och chattar med söta Mikaela (msa@pea) på msn, som jag förövrigt inte har träffat på jättejättejättelänge, flera år! Hihi, och nu tror jag vi har sagt i ett halvår kanske att vi snart måste ses, och det går ju som det går.. Känner mig som en riktig Nilssonare där (att ingenting blir gjort)
Om någon timme eller så så ska jag till tandl i Odenplan och fixa lite med tandställning. Tar bussen och tuben dit vilket ungefär tar en timme (kanske halvtimme då, men ändå) , DÖDA MIG! Åh, vad jag absolut inte har lust med det. Hemskthemskthemskt, men det är sånt man får leva med.
Hade tänkt fråga mamma ifall hon skulle kunna följa med mig till farsta och köpa några småsaker åt mig där, hihihih! Vilket säkert inte kommer hända för hon kommer gnälla på att jag precis har klippt mig och blablablablaaaaa.. Men man kan ju alltid hoppas, och så hittade jag en skitsnygg tröja i en annans blogg som bara kostade 20 kronor (egentligen kostar den 250), wah! Den måste man ju också fråga mamma om, och den kanske jag till och med skulle kunna få.
Nu ska jag sluta drömma mig bort och fortsätta fixa mig, xoxo.



Bilden är över ett halvår gammal men allt var bara så bra då..

Gud vad trött jag blir..

Mamma... om ronja - the one and only:
Hur många dagar tänker du använda dom?????? En vecka som stövlarna eller????? Tur att du har en sån snäll pappa..(som inte lär sig)..Hittar man inte det man tänkt köpa så är det bästa att avvakta för se om man hittar nått annant... impulsköp som man sedan ångrar(bara för att man måste ha) är inte bra... speciellt då andra betalar, som ruttnar då det blir liggande, motivationen för att handla blir då bara mindre och mindre.... spelar ingen roll om det är något för 50 spänn ell 500 spänn...känns lika meninglöst...Älskar dig...

Vadå inte lär sig? Hörrödu, jag tror han är vuxen nog att ha ''lärt'' sig ifall han kan köpa någonting eller inte. För han kan ju säga nej ifall han vill ellerhur? Och bara för att du har lovat mig att jag ska få klippa håret i ungefär tre månader nu så betyder inte det att alla andra är som dig (som tur är ibland) .. Förlåt men liksom, folk har faktiskt ett eget liv som dom själva kan bestämma över.
Och bara för att du är på så dåligt humör när du jobbar hela j*vla tiden om inte oftare så behöver faktiskt inte du ta ut det över alla andra fast det kanske inte du har lärt dig än (?)
Men eftersom att du aldrig är hemma så kanske inte du vet hur mina skor ser ut, eller? Och för dig verkar det ju som om allt känns meningslöst.. Och ja, det är faktiskt inte mitt problem.



Nog om det, skulle egenligen inte ens skriva om det där från början.. Men nu vart det så iallafall. Hade egentligen bara tänkt att jag skulle duscha nu och sedan faktiskt sova så att jag kommer upp imorgon så inte mamma blir sur(are).
Ja men, vi får höras imorn så skriver jag när jag vaknar. Puss och god natt Svenska folket!

lolololove you

Håll min hand hårt
jag vet att det kommer dagar i livet
då du tvekar på dig själv
Men ifall du väljer leva utan mig
kan jag inte längre leva med mig själv
jag offrar allt för dig
du är verkligen hela min värld
jag älskar dig över allt annat, drog.

Såhär tråkigt kan jag ha en söndagskväll.

Gör såhär: Titta dina kontakter på mobilen. Resten förstår du själv.

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Huhu nej.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?

Ex.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Träffa och träffa.. ser personen när jag åker buss till skolan.

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Ja, absolut.

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
Att han var söt, nu är han skitful.

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
F.d klasskompis.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Inte direkt någon jag vill se/träffa.

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 39?
Jag var.

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 27?
Ush nej tack aldrig.

VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?
Typ ''hej, vad gör du, okej, kul, händer i helgen, okej, haha, okej, hej då''

KÄNNER DU NUMMER 7?
Yes, absolut tyvärr.

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Varför inte?

VAD HAR DU OCH NUMMER 1 FÖR EN RELATION?
Ingen alls, snackar inte med honom.

Låten som aldrig blir dålig



Jonas brothers - When you look me in the eyes

You're my drug



Nu hade jag tänkt att ta mig en liten dusch, (nu kommer mamma och gnäller på att jag spelar för hög musik *suck*).. Men iallafall så efter jag har duschat så ska jag nog ta och lägga mig i sängen och kanske smsa med några söta ett tag innan jag somnar, kanske titta på tv. Klockan är ju trotts allt bara .. tio, herregud! Jag trodde den var halv tolv eller någonting, gud vad segt den här kvällen har gått..
Som ni ser så hittade jag en supermysig sommarbild! Finns det något härligare än mysiga sommarkvällar? Skulle inte tro så va! Åååh, vad jag längtar efter sommaren..
hihih, tror jag tittar vidare en stund och sedan måste jag duscha.

Dålig humor man har, eller?

Micke hittar ju bara för sköna videosar alltså, dör av garv! Hahahahahhahaha....



alla <3 alfons

gillaratplayahead - säger (20:01):
So crack a bottle, let your body waddle Don’t act like a snobby model you just hit the lotto , fucklåt som har fastnat på mitt huvud ;( <3333
Mikael Fryklund säger (20:03):
jag har alfons åberg's intro melodi i huvet :) <333
gillaratplayahead - säger (20:03):
haaaahahahaha hurfan går den ? X) <3333
Mikael Fryklund säger (20:03):
tadadadadadadada di dadadadadada dådaadååddddddddddaaaaaaaadådådaaaaaaaaaaa
Mikael Fryklund säger (20:03):
typ
Mikael Fryklund säger (20:03):
<333
gillaratplayahead - säger (20:04):
a men ahaaaaaaaa , förstår precis -.-' <333

Hur är det här med K's pojkvän egentligen?

Ja ni, många undrar ju om han verkligen finns på riktigt.. Eftersom att alltid lägger ut bilder med övertäckta hjärtan i ansiktet på honom i bloggen. Men jag har sett bild på honom, många gånger. Tycker faktiskt att han inte var direkt fin över huvud taget. Men vem vet? Kissie kanske trotts allt går efter insidan? Eller så är det inte folk som orkar med henne bara.
Själv tycker jag om jag ska vara ärlig att Kissie är riktigt häftig som person. Hon vågar skriva vad hon tycker och tänker och säger vad hon vill, väldigt bra självförtroende och så, men det är ju vad jag tycker eftersom att alla mina kompisar tycker att hon bara ser ut som en uppblåst bimbo.
Men, vi vill väl se bild på hennes pojvkän också.. Ellerhur?



Kissies bild




Så, vad tycker ni om Kissies pojkvän?

ronja - the one and only

Nu har jag varit med pappa och köpt skor. Först så åkte vi till farsta men så självklart hittade vi inga där.. bara fula kärringskor och det vill man ju inte ha (?) så istället så åkte vi till Sko punkten i Länna och köpte ett par söta skor till mig, hihi tack pappa!
Så här såg iallafall skorna ut som vi köpte:



Hade egentligen tänkt att köpa svarta, men eftersom att det inte fanns i min storlek så fick det bli dom här bruna. Men det funkar ju det också, brabra!

So long suckers!

Nu ska jag med papsi och handla skor, wei! Skriver när jag kommer hem. pusspuss

love u



'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
that makes me believe
I'm not alone
I'm not alone
jag älskar dig emil.

Min mamma e så snäll ibland ..

fick inte ett öra av min mamma som beter sig som en liten småunge just nu och slänger på luren i örat på mig, tack så mycket.

nu fick jag ett sms från mamma mu där det stod ''Förlåt för mitt humör gumman, älskar dig.. puss<33'' och det är ju bra iallafall. Inte hjälper det med pengarna, men min pappa var snäll och kunde köpa ett par skor till mig, hihihi (nu blir mamma sur) maha!

And need you, and I miss you, and I love you

Nu sitter jag hemma, men ska snart iväg förhoppningsvis igen. Troligtvis så kommer det inte bli så. Men jag har fått värsta suget att köpa ett par skor eftersom att mina gamla är så j*vla slitna så jag känner att jag behöver ett par nya nu till våren. Men problemet är att jag inte har några pengar. Men jag kan ju fråga mamma ifall hon kan lämna in mitt ena busskort så jag får 600 kronor av det. Men, självklart ska hon inte svara i telefon när man behöver henne.. -.-

Cause I'm burnin up for you baby

Nu är det så att jag ska hem till Emil, skriver kanske när jag är där.. Men jag lovar ingenting för jag är inte ens säker på ifall jag kommer sitta vid datorn där! Måste iallafall fixa mig lite till nu och sen dra till bussen.



Peace out!

Sur man blir..

Har tittat omkring i olika bloggar nu och på många ställen står det just om Rihanna, som btw fyllde 21 år igår! (Grattis!)
Men det jag blir sur på är det här med att Chris Brown slagit Rihanna och att vissa skriver att hon förkänade det (?!)
Hur dum får man vara egentligen och tycka så? Chris Brown är en idiot som gjorde så mot Rihanna!
Och jag som tycker folk i min ålder är omogna som försöker lösa saker med att slåss och så..



Hur kan man ens tycka att en människa förkänar att bli slagen?

En fråga snabbt

Är det bara jag som är rädd för hårfönar?

Och ja, jag erkänner det! Jag är skiträdd för hårfönar. Kan ju iförsig vara för att jag lyckas få min förra att brinna.. (?) Så därför försöker jag nu för tiden undvika att använda hårfönar, gör det endast i nödfall.
Så nu frågar jag er, finns det någon där ute som läser min blogg som inte heller gillar hårfönar?
Eller är det bara jag som är väldigt konstig och överdriver?



So now you falling in love

Morgon sunshines!
Jag sov bra utan att bli väckt av något sms inatt! Istället fick jag ett av Albin klockan sex imorse som jag vaknade av, tack så mycket! Tog ett tag för mig att somna om men till slut så lyckades jag faktiskt, bra va?
Vaknade igen vid elvatiden och bestämde mig då för att gå upp och duscha, så då gjorde jag det. Håller på att klä på mig just nu och borde fortsätta med det eftersom jag hade tänkt ta 13:08 bussen till Emil. Så nu måste jag fortsätta klä på mig!
tjing, nås på mobil.. hihi!

Nattens Svenska folket!

Nu hade jag faktiskt tänk att stänga av datorn och lägga mig och titta på tv ett tag innan jag sakta men säkert somnar in i min sköna säng. Okej, jag kommer inte somna skönt. Kommer vakna av alla idioter som skickar sms hela j*vla tiden som inte låter än sova. Ååååååååh, jag som är så trött! Men, nu måste jag iallafall passa på att sova för jag har inte fått sms på hela 10 minuter *wei!* -.-

Nötskal

Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är det bara 10 verser kvar
Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är det bara 9 verser kvar
Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är det bara 8 verser kvar
Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är det bara 7 verser kvar
Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är det bara 6 verser kvar
Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är det bara 5 verser kvar
Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är det bara 4 verser kvar
Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är det bara 3 verser kvar
Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är det bara 2 verser kvar
Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är det bara 1 verser kvar
Jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna jag kan en låt som går folk på nerverna och nu är låten slut

bra va?

I <3

So, since you're a terrorist, i would suppose you have some kind of a specialty?
Yes! I am a suicidebomber!
Ah! So you're finished?
What?
You've done your job.
No i haven't!
But you're dead?
No I'm not!... I feel fine
But you're all bones?
It's a flesh wound

thahahahaha!

It dosn't even mather how hard you try

Nu har jag faktiskt bakat klart, gjorde det för ett tag sen. Mina såkallade havrebollar var asäckliga, och då menar jag verkligen asäckliga.. Tycker synd om dom som ska bli tvungna att äta dom och låtsas att det är gott, hihihihi!
Är lite småsur just nu för jag råkade göra så att alla bilder på min mobil försvan, typiskt! nu undrar ni säkert ''hur lyckas man?'' då kan jag säga er att det undrar jag också.. Världen går ju trotts allt inte under för det.



Mina misslyckade havrebollar..




Egopics ..





Peace out
Rooonja
!

just remember to always think twice

People always told me be careful of what you do
And dont go around breaking young boys hearts
And mother always told me be careful of who you love
And be careful of what you do cause the lie becomes the truth

Now is she moves like this, will you move like that?

Jag skulle ju skriva när jag kom hem från skolan, men det blev inte så. Istället åkte jag till centrum snabbt och köpte margarin, mjölk och o´boy eftersom att jag hade tänkt att baka havrebollar, wei! Fast nu jag har precis ätit mat och ska därför sitta och lata mig en stund framför datorn innan jag bakar. Bara havrebollarna är klara innan mamma kommer hem ikväll klockan nio, för jag sa att jag skulle baka havrebollar och då ville hon ha det till sitt kaffe när hon kom hem, hihi man vill ju inte göra mamma besviken! Speciellt inte när hon lät så glad för en gångs skull.
Lite bilder från idag:






Alla bilder är tagna från tuben, haha.

Ronja filosoferar

Hur kan ett gott skratt förlänga livet? När tiden går fortare när man har roligt..

But tonight I'm gonna fly

Jag sa ju att jag skulle skriva efter SO men det blev inte så. Har ingenting att skriva men jag tänkte bara skriva hej så ni ser att jag lever. Klar med allt nu som jag måste vara klar med för att inte få lästid, hääääääääääärligt! Eller matte är kvar, men det står inte att jag måste bli klar med det så jag antar att jag inte behöver det. Och ifall jag behöver det så håller jag på att jobba med det just nu, och det är väl bara fyra eller fem tal plus en diagnos, men det blir klart idag. Annars hinner jag säkert klart med det på Engelskan efter lunchen ifall inte Henrik har kommit med någonting nytt som vi ska jobba med. Nu håller Jenny på att visa mig sin jättefina presentation också, och efter varje bild hon visat säger hon ''yeah'' låter askul! Haha!

Idag efter skolan så ska jag hem och ta det lungt tror jag ifall jag inte ska vara med Emil, tror inte det blir så eftersom att han har träning. Om jag inte skriver idag efter skolan så vet ni iallafall anledningen. Ja, nu måste jag fortsätta jobba med matten sista tiden innan lunch, vi har iförsig veckoslut när som helst, menmen.

xoxo
Ronja.

I just wannabe with you baby

OM MEJ

1. Hur lång är du? 163 ungefär tror jag kanske
2. Vad vill du bli när du bli stor? rik
3. Vad pluggar du? grundskola
4. Har du långt hår? ganska
5. Vilken hårfärg har du? färgad svart
´7. Har du kysst någon idag? faktiskt inte

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? nix, dom e svenska, dööh -.-'
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? blandat
3. Hur många syskon har du? 3, och det räcker
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? mmmmmmh, jag e vaken ...
7. Vem i din familj stör du dig mest på? ingen just nu
8. Vilken familjemedlem är snällast? robin
9. När hittade du senast på något tillsammans med ditt syskon? jadu, det vet jag inte

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? kommer inte ihåg, men Emil sov hos mig hihi
5. Vem har du varit kompis med längst? Carolina, fast vi umgås knappt längre
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? ingen aning
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? japp

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? jag hade två par jeans, ett par typ mjukisbyxor och ett linne och en tjocktröja.
3. Favorittröja? kan inte säga, det är orättvist mot dom andra tröjorna
5. Har du gett bort kläder nån gång? ohja, det tror ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? haha, många gånger
7. Har du handlat kläder genom internet? nix..
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? har väl hänt
10. Vad använder du för skor? reebok gympaskor och ett par svarta stövlar eller vad man ska säga..

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? varför skulle jag inte våga? inte direkt så att jag föredrar att göra det, men aa..
3. Vara dig själv? jora, allt som oftast.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? såklart
7. Ge dig på utmaningar? ja, fett häftigt
10. Äta småkryp? nej, skulle inte tro så

SKOLAN:

2. Vad heter din favoritlärare? Cicci
3. Vad är ditt favoritämne? svenska
4. Snyggaste läraren på skolan? Harald :$
5. Har du bra betyg? funkar, kan bli bättre
6. Tråkigaste ämnet? idrott och so
7. skolkar mycket senaste året? har väl hänt några gånger, inget jag är stolt över direkt
8. hur tar du dej till skolan? buss + tunnelbana, hatar det!

RANDOM:

1. Vet du vem FATO är? låter som ett fetto
2. När tuggade du tuggummi senast? igår
4. Vilken färg är det på din tandborste? gul, hihi busigt
6. Vad har du för påslakan just nu? brunt
8. Hur ofta duschar du? varje kväll
9. När ska du gå och lägga dig? efter jag duschat

och därför ska jag duscha nu så ni får ha det så bra så skriver jag mera imorgon efter SO lektionen säkert ifall jag blir klar med SO sakerna.

Hallelujah



Nu har jag övat klart på kemiprovet. Var mycket lättare än vad jag trodde, lite pinsamt att jag inte klarade det förut faktiskt. Nu så fastnade iallafall allting på en gång, bra va? Är glad att jag säkert komma slippa lästid i det. Kommer ändå inte kunna vara i skolan på lästiden mer än på måndag ifall jag skulle lästid. Anledningen till det är för att jag ska med Emil till hans mamma i Mariefred på tisdag, härligt! Jaja, nu ska jag läsa aftonbladet och sedan gå upp och duscha, äta middag är nog också en idé.

Now if she touches like this, would you touch her right back?

Som ni kanske ser nu så är äntligen designen ändrad. Håller på att öva till ett omprov i kemi som jag inte fick godkänt på förut.. Men det kanske inte är så konstigt ifall man svarar potatisgratäng på alla? Lyssnar på Metro Station - Shake it just nu, väldigt bra låt som jag har haft på huvudet hela dagen.
Ni vet filmen som jag såg igår, patrik 1.5? Hann ju aldrig skriva om den eftersom jag var så trött, men iallafall så var den helt okej för att vara en Svensk film. Tycker väl att det är lite överdrivet att den där Patrik ska springa och slå ner några småbarn som kallar honom för bög. Filmen var annars ganska bra, så den får nog 7/10 av mig.


Idag så var det ju skidor i skolan ska jag vara ärlig så åkte jag ingenting alls, inte för att jag inte vågade.. hade gärna åkt men skon som man skulle ha på sig när man åkte satt så j*vla konstigt så jag fick otroligt ont i foten och kunde knappt gå. Så jag låg i snön nedanför backarna med Jenny, iallafall tills hon skulle åka själv. Men då kom Karin och Emma och satt med mig ett tag så väntade vi på att Jenny och Guisella skulle ha åkt klart så att vi kunde gå och äta. I caféterian där så var det så himla otroligt dyrt liksom, en toast kostade 47 kronor, hallå!? Så jag och Karin köpte bara småbröd där och varm choklad med grädde i. Chokladen smakade först bara vatten men när jag nästan hade druckit upp allting så fick jag en ny för att dom tydligen hade glömt fylla på någonting så att det skulle smaka choklad. Och vem tackar nej till varm choklad med grädde gratis?
Efter alla hade fikat så gick jag och Karin till Max och åt mera där, inte direkt jättegott men det funkade. När vi kom tillbaka så sa en lärare i väst att jag, Emma, Jenny och Karin fick gå en halvtimme tidigare fast att vi inte fick säga till någon att vi fick göra det, hihi busig hon är. Hann ta lite bilder faktiskt, inte så många. Men, några iallafall.



Ja, antagligen så var vi här. hihi.



mitt fina liftkort som inte kom till någon användning.



Emma satte sina vantar på hennes fötter frös att hon för så mycket, haha humorbarn.



Emma och Karin åker liften upp.



Söta karin när vi kom från Max.


Nu måste jag fortsätta öva till kemiprovet, pusspuss.

boom boom boom

Nu har jag faktiskt fixat en ny header, så den är påväg. Orkar tyvärr inte fixa klart allting just nu eftersom jag är väldigt trött efter att ha hållt på med headern, så aa. Ska ta och titta på film nu faktiskt.. Patrik 1.5 får det bli, hoppas den är så bra som alla säger att den ska vara!

Pulsen stiger upp, för varje steg vi tar för vi vet..

Hemma nu, sitter och äter nudlar som en liten tjockis. Jag har kanske varit hemma en timma nu, fast jag stannade faktiskt kvar i skolan ett tag när vi slutat och jobbade lite extra *stolt*! Emil hade ju som sagt möte, men när det var slut så åkte jag med honom till farsta strand och tog bussen därifrån, like allways.Har inte gjort någonting annat speciellt.
Imorgon är det ju skidor också! Herregud döda mig, jag vågar verkligen inte. Känns som om jag kommer ramla och dö eller något liknanade, lääääääskigt! Men jag ska försöka våga för folk som har åkt säger att det är jätteroligt, bara man vet hur man gör. Så jag får väl lita på dom och hoppas att jag inte ramlar och dör eller liknande..

onsdag

Ingenting skrivet igår men hade ingenting att skriva om, var med Emil hela dagen och senare så pluggade jag till omprov i slöjd som jag tror att jag klarade idag.
Har precis ätit lunch och idag känns det ganska lungt i skolan.. Okej iförsig har jag inte varit i skolan mer än 40 minuter ungefär. Idag efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra, skulle egentligen vara med Emil men han ska ha möte med sin lärare om en sak som ni inte får veta, HAH!
En sak som tynger mitt liv just nu är att.. åh.. jag vet inte hur jag ska säga det här.. det e fruktansvärt pinsamt och jobbigt.. men jag antar att jag får skriva det ändå.. jag missade efterlyst igår! Gaaaaaaaaaaaaaaaah, hemskthemskthemskt. måste vänta en hel vecka för att det ska komma igen..

hare bra :)

så ni vet.

blev inget bakande, istället åker jag till pappa.

Are you ready to fly?

Nu är jag hemma från våran egen lilla ''kaosskola'' skolan skulle kunna bli nya the hills som Jenny säger och jag börjar faktiskt hålla med henne. Vår skola är knasig. Kanske bara jag som tycker?
Iallafall så lovade jag att berätta om helgen och lägga in bilder så vi får väl ta helgen i en snabb veritation.
Fredag;
Åkte hem efter skolan pågrundav att jag kännde mig febrig, men på kvällen så vart det mycket bättre och jag åkte iväg och var med Jenny och Karin, kulkul! Vi var först hemma hos Jenny ett tag eftersom hon och karin höll på att göra massa knäppa saker. men senare så gick vi ut och höll på att gå omkring först, tills vi kom på den knasiga idén att vi skulle klättra upp på tallkrogens skoltak.. Fråga mig inte varför! haha (a). Tog faktiskt väldigt lång tid för oss att komma upp på taket. Vi blev tvungen att klättra på bord och sånt för att äntligen komma upp till taket, höhö.
Efter vi hade varit på taket så följde dom med mig till tunnelbanan och så åkte jag hem.






Dom står och dansar till den här låten ifall ni undrar:












knappt jag ser vad det är på bilderna så fråga inte mig vad det är för någonting på dom, dom är iallafall tagna från taket, hihi.

Lördag:
Vaknade runt elvatiden tror jag. Visste inte riktigt vad jag skulle göra den men som jag tror att jag skrev tidigare så åkte jag hem till Jenny och var med henne och Karin. Hemma hos henne höll vi på med massa konstiga saker, like allways! Efter det så åkte jag till Gullmarsplan och mötte Emil där, fick tre rosor av honom, gulligt va? Tycker iallafall jag.
Sen så åkte vi hem till han eftersom han precis hade varit på match så behövde han duscha. Vi var hemma hos honom i kanske någon timme, efter det så åkte vi hem till mig. Kommer inte ihåg vad vi gjorde, tog det väl bara lungt. Tittade på en film gjorde vi också (not another teen movie). Hade sätt den förut kom jag på efter ungefär halva filmen, bra minne man har då. Sen så gick vi väl och la oss runt ett.
Tyvärr inga bilder den här dagen.

Söndag:
Vaknade klockan fem på morgonen av att Emil väcker mig (han nekar fortfarande att han gjorde det) -.- .. Men iallafall okej, han kanske inte gjorde det han vände sig faktiskt bara om i sängen så trodde jag han försökte väcka mig men han var bara halvvaken. Men det stoppade ju inte mig från att kittla honom så att han vaknade helt, hihi!
Vi gjorde ingenting på morgonen, tog det lungt tills ungefär tolv. Då började vi klä på oss och åkte till Kristineberg för att äta kebab, goott! Eftersom att Emil också kännde dom som jobbade där så fick vi gratismat och gratisdricka. Fast vi fick göra våra kebabtallrikar själv, iförsig så var det nästan bara Emil som gjorde men vad ska jag göra när jag inte vet hur man gör? (a)
När vi hade ätit klart så åkte vi hem till Emil och var där tills kvällen då jag skulle åka hem.
Sen så var helgen i stort sätt slut på det roliga.

en bild på emil, jag vet att man nästan inte ser någonting. menmen.

Nu ska jag leta upp recept till chokladbollar
och efter det baka, skoj!
Ha det bäst / ronja.

How do you sleep?

Tjenixen bloggen! Nu är det måndag igen och jag länktar redan till helgen igen haha! Låter bra va?
Håller på att arbeta med någon NO sak fast vi egentligen har idrottsteori, men jag är klar med det! - tro det eller ej men det är faktiskt sant.
Det tar väldigt segt att skriva det här inlägget då jag håller på att jobba, vill verkligen bara bli klar så att jag slipper allting!
Fick precis veta att idrotten är inställd imorn, YeeY! Jag tror faktiskt det bara har varit två eller tre gympalektioner den här terminen eftersom att Magnus av någon anledning nästan aldrig är här, hahah. Eller nja, förra tisdagen eller veckan innan så var det en basketkorg som gått sönder så det låg glas i hela hallen, och imorgon så ska vi inte ha idrott för dom skulle sätta upp några saker i hallen, vet inte riktigt vad för någonting. Om man säger det rätt så lyssnade jag inte riktigt på vad han sa.
Men nu måste jag jobba så jag slipper lästid nästa vecka på sportlovet. Med lästid menas det att man får vara här några dagar av lovet (i det är fallet tre dagar) och göra klart det man inte hunnit innan, och ifall man är klar med allt så får man vara ledig, vilket jag hoppashoppashoppas att jag kommer få och därför måstemåstemåste jag fortsätta jobba nu!
xoxo


p.s skriver fortfarande om helgen efter skolan.

Att jag ens orkar tänka på det

Jag skrev det i min förra blogg men skriver det igen.

Har ni någonsin tänkt på hur mycket tid vi lägger ner på sånt som är onödigt?

dålig uppdatering

Okej, jag vet.. uppdateringen, förlåt! Men jag har varit med igår och idag och har därför inte skrivit någonting. Men imorgon efter skolan eller något sånt så lovar jag att jag ska skriva om helgen och imorgon säkert. För just nu så hinner jag faktiskt inte skriva utan har precis duschat och ska därför krypa ner i min varma säng.
kram

@ farsta strand

Just nu sitter jag hemma hos Emil i farsta strand men eftersom att han står i duschen så passar jag på att skriva lite snabbt.
Idag så har jag som sagt varit med Karin och Jenny hemma hos Jenny. Vi tittade mest på tv (disney chanel), gjorde lite konstiga videosar och massa annat konstigt.
Nu är han tydligen klar så ska sluta skriva. hihi
puss

..

alla gör misstag,
jag trodde du visste det..
och du får inte tro att
jag gjorde det här för att såra dig,
allt blev bara fel.

Låt oss ta dig till skyn, visa dom att det går

Nu ska jag faktiskt sminka mig och sedan så ska jag till Tallkrogen
och träffa Karin och Jenny! Det blir väl roligt eftersom dom alltid
är på bra humör. Skriver nog mera när jag kommer hem eller ikväll.




xoxo
ronja


alla <3 dag

Godmorgon solstrålar!
Har precis vaknat nästan, inte hunnit göra någonting idag iallafall. Idag så är det ju alla ♥ dag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, ikväll så skulle iallafall Emil komma hit och jag ska tydligen få en present(?) känner mig faktiskt dum som inte har köpt någonting till honom.
Nu på dagen så hade jag tänkt fråga Jenny och Karin ifall jag kunde vara med dom en stund, eller iallafall några timmar.. Får se hur mycket klockan blir, hihi! Nu ska jag iallafall gå upp och äta frukost.
xoxo



Now if she does it like this, will you do it like that?
Now if she touches like this, will you touch her right back?
Now if she moves like this, will you move her like that?
Shake, Shake, Shake, Shake, uh shake it

snabbtsnabbt

nu ska jag duscha och sedan blir det iväg hem till Jenny , hihi! Ska vara med henne och sötnosen Karin, skriver säkert mer ikväll när jag kommer hem, puss på er!

söt bild

Are you all going crazy or is it just me?

Sitter hemma nu och lyssnar på ''Butiful Disaster med Kelly Clarksson'', tror jag är kär i låten! Kalla mig knäpp men sån är jag.
Juste, fredag den trettonde idag, vad kan man säga om dagen? Mja, otur och otur vet jag inte vad jag har haft.. men ont i halsen, vaknade åtta minuter innan min buss gick, kom försent till skolan, ont i halsen och har inte kunnat äta något pågrundav det. Spanska prov hade vi ju idag också, gick bättre än vad jag trodde. Eller, det känndes iallafall som det. Det kanske inte gick så bra att beskriva en annan person på Spanska som man skulle göra, jag beskrev iallafall söta Karin, hihi!
Efter skolan så skulle jag åka med Emil till farsta strand, eller jag skulle hem. Men eftersom jag åker till farsta strand så kan jag ju lika gärna vänta på honom där, kom till Gullmars vid halv ungefär eftersom jag trodde han slutade då så stressade jag mig dit, men när jag kommer dit så säger han att han slutar kvart i -.- åh! Så jag fick iallafall sitta där och vänta på honom i tjugo minuter ungefär, menmen. Det funkar ju också, lite kallt var det väl, men inte så farligt.

Men eftersom jag har så himlans tråkigt just nu så undrar jag ifall någon vill göra något?

XOXO
ronja.

Otursdag (?) ...



... nja, det vet jag inte riktigt. Har inte speciellt hänt någonting oturligt idag. Vaknade iförsig åtta minuter innan min buss gick och har jätteont i halsen. Att jag vaknade ganska sent gjorde iförsig inte så mycket, bara det att jag blev tvungen att ta en buss senare, så jag kom fyra minuter sent till SO lektionen som började halv nio. Men egentligen gör det inte så mycket. Jag ska iallafall hem efter skolan, det har jag redan bestämt mig för. Orkar verkligen åka hem till pojkvän idag (förlåt) känner mig så trött och seg så jag vet inte vad. Men iallafall. pusspuss

haha

ord som: hora, slampa, skabbig, äcklig, ful & tjock, det är ord som alla tjejer får höra någon gång. det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle. antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss , som in i helvete tar vi åt oss ! vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det & vi skadar oss själva med det , vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. det är såhär som vi blir utseendefixerade ..plötsligt handlar allt om kläder, smink & hur man snabbast ska gå ner i vikt & ta världen med storm. vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen. vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet? jo det är alla killar ! det är egentligen dom som är utseendefixerade ? kanske inte alltid på sig själva , men på dem som finns runt omkring dem. tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. det är vi som står där och tar i mot allt. är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. & då blir man något bra ? man blir någon. någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till , vi tjejer vill vara med dom. vi skulle inte säga nej .. men är det där emot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor. då är vi äckliga skabbiga, fula osv. & vet ni vad som händer mer? jo, folk snackar skit. vassa knivstick rakt in i ryggen som rentav kan döda dig. ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte. inte ens players. ibland vill man bara hångla med någon, men man kan inte ? vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting. till & med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder. det är därför vi är så jävla sönder i huvudet. killar kommer alltid vara finare än oss, stå där & snegla ner från vinnarpallen. där nedanför står en tjej och gråter.

godnatt.

haha

ord som: hora, slampa, skabbig, äcklig, ful & tjock, det är ord som alla tjejer får höra någon gång. det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle. antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss , som in i helvete tar vi åt oss ! vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det & vi skadar oss själva med det , vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. det är såhär som vi blir utseendefixerade ..plötsligt handlar allt om kläder, smink & hur man snabbast ska gå ner i vikt & ta världen med storm. vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen. vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet? jo det är alla killar ! det är egentligen dom som är utseendefixerade ? kanske inte alltid på sig själva , men på dem som finns runt omkring dem. tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. det är vi som står där och tar i mot allt. är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. & då blir man något bra ? man blir någon. någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till , vi tjejer vill vara med dom. vi skulle inte säga nej .. men är det där emot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor. då är vi äckliga skabbiga, fula osv. & vet ni vad som händer mer? jo, folk snackar skit. vassa knivstick rakt in i ryggen som rentav kan döda dig. ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte. inte ens players. ibland vill man bara hångla med någon, men man kan inte ? vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting. till & med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder. det är därför vi är så jävla sönder i huvudet. killar kommer alltid vara finare än oss, stå där & snegla ner från vinnarpallen. där nedanför står en tjej och gråter.

godnatt.

..

du får inte bara försvinna sådär .. hur skulle jag kunna klara mig utan dig bästa vän ? ..

Hur ska det här sluta egentligen ? ..

jag orkar inte skriva någonting om idag, ingenting alls.

Den som är med i leken får leken tåla ..

Nu är det rast och jag hann klart med allt vi skulle göra, duktig jag är va? Iallafall så skulle vi skriva några sagor vi hörde som små, svara på sex frågor och skriva en fabel. Min fabel såg ut såhär:
Räven Bertil och hönan Berit
Räven Bertil på bondgården är ute en tidig morgon, så kommer plötsligt hönan Berit springande. Då skriker räven Bertil till hönan Berit att genast gå tillbaka för räven Bertil är väldigt hungrig och inte hade fått i sig någon frukost. Hönan Berit sträckte ut sin tunga åt räven och retade räven Bertil. Räven Bertil blev genast mycket arg och satte fort fart mot hönan Berit. Hönan Berit fick genast fart på sina ben men tyvärr var räven snabbare och efter ett tag så hörde man bara att hönan Berit pep och det flög fjädrar överallt. Sedan så fanns inte hönan Berit kvar.
Den som ger sig in i leken får leken tåla.

Thihih! Nu har jag ingenting mer att skriva så lägger in ett youtubeklipp så ni kan lyssna på musik samtidigt som ni läser.
kisses





Det finns ingen människa som aldrig gör någonting fel,
inte ens du.

Beutiful disaster

Morning sunshines!
Sitter i skolan nu, och ja.. Jag var verkligen astrött igår efter efterlyst så orkade verkligen inte fixa med designen, så den ser ju ut som den gör just nu.
Tänkte skriva imorse innan jag åkte till skolan men hann aldrig med det, även fast jag vaknade en halvtimme tidigare än vanligt så gick morgonen otroligt snabbt.
Just nu så är jag väldigt segt fast mår ändå hyffsat bra måste jag säga, lite huvudvärk men det börjar jag vänja mig vid nu.. Så lite som jag sover är inte det konstigt.
Vi ska ha Svenska nu(?) fast våran lärare är inte här, eller ja.. Nu kom hon och jag måste börja jobba egentligen men gud vad jag inte har lust. Även fast Svenska är det ämne som jag faller mer för än många andra ämnen.
Efter skolan idag så ska jag nog hem, ingenting är planerat iallafall om man säger så. Kommer säkert sitta hemma hela dagen och geeka gh, måste ju fixa designen också. Men det gör jag nog ikväll skulle jag tror.

Nu måste jag sluta skriva och lyssna på vad Cicci(läraren) säger. pusspuss

Nattens.

Nu är efterlyst slut och jag har ingen ork för att fixa med designen idag tyvärr. Så får ta nya tag med det imorgon.
På trean så är det just nu något program om tjockisar (något som jag borde se?) Haha!
Nu ska jag iallafall duscha och sedan gå och lägga mig, nattinatti!

Efterlyst förstörde

Nu är det efterlyst och jag hann inte klart , fortsätter i pausen , hoppas ni också tittar på efterlyst!

Design ..

.. Just nu så är den väldigt förstörd, men jag hade tänkt att göra en ny, har en och en halv timme på mig, önska mig lycka till!

This is the real life

Jag har faktiskt varit hemma ett tag nu, men inte orkat suttit vid datorn. Utan istället så har jag geekat gh med mina små jobbiga söta brorsor. Okej, det kanske bara är jag som överdriver, men gash vad dom har varit jobbiga! Jag kan erkänna att jag inte är på så bra humör just nu faktiskt.. Men det blir säkert bättre snart. Har ingenting att skriva om egentligen, ingenting speciellt som händer ikväll mer förutom att efterlyst är på tv, love it!
Mja, vad ska jag skriva om egentligen? Ingenting mer just nu iallafall.

Oh when I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful?
Or just a beautiful disaster

Jag håller vad jag lovar (ibland)

.. Nu gör jag iallafall det. Jag sa mer att jag skulle skriva senare och har nu fått tag i en dator (min pojkvänns). Han är just nu och pratar med sin mamma om någon bokhylla, fast nu kom han in med massa geléråttor, haha tjockis.
Ska iallafall inte skriva mer nu eftersom att jag sitter hemma hos honom och borde vara lite mer social istället för att bara sitta och geeka pea och läsa massa  bloggar, haha!
Så ja, ska försöka skriva när jag kommer hem hoppas jag.

xoxo

bloggtest

Har precis gjort ett bloggtest och resultatet blev såhär:
72%How Addicted to Blogging Are You?

 Ja, nu är det tyvärr matte så skriver efter eller någonting sånt, pusspuss

Jag och Jenny har ingen humor.

Sitter i klassrummet med Jenny och skrattar, men med våran urtråkiga humor så är väl det inte så svårt.. som till exempel på tunnelbanan:
Jenny: Det var en gång två pingvinger, då frågade den ena, vill du ha en piggelin?
Båda: skrattar!
Eller i klassrummet:
Ronja: Jaaaaaaaa, jag har fått en ny kommentar från mormor! Mojmoj!
Jenny: Skrattar!
Eller nu:
Jenny rapar  (typisk Jennygrej)
båda skrattar..
Ja, båda var väl inte speciellt roliga men liksom, våran humor är som den är. Iförsig skrattar vi åt allting.
Idag så ska jag iallafall kanske vara med Strille en stund efter skolan, ifall han fortfarande vill.. Vi får se hur det blir.
Jag måste iallafall se efterlyst ikväll klockan nio på trean, ETT MÅSTE FÖR MIG! Jag bara älskar efterlyst.

I know what you want

Har inte blivit något skrivit idag för att jag har varit med Emil. Vi har väl inte gjort någonting speciellt, tittat på tv mest och så. Vi åkte hem till mig efter skolan, först så trodde jag att han skulle hem i farsta strand, eftersom han bor där. Men så sa han att han tydligen skulle ta en ''omväg'' hem och gå av i Skogås Centrum och ta tåget där ifrån, men när vi var någon station innan centrum så frågade han om han fick följa med hem till mig, och liksom.. visst varför inte? Så då gjorde han det.

I skolan så hände ingenting speciellt, hade ju bara tre lektioner. Musik först, matte sen och sist gympa. Var faktiskt inte med på gympan för jag inte hade några kläder till det, och jag känner ju inte direkt för att ha gympa i tajta jeans, det skulle ju bli lite knasigt!
Istället för gympan så gick jag, Karin och Celina runt och jag höll på att fota massa onödiga saker som vanligt. Vi gick faktiskt väldigt långt, och i många uppförsbackar och nedförsbackar, hihi.
Eftersom jag inte har så mycket att skriva så lägger jag in ''gympalektionen'' i bilder.



Det börjar med ungefär ''vad ska vi göra nudå?''




Karin får en idé att vi går långt bort och ronja är framme med kameran(mobilen)
*tar kort*
ronja: Sådär ja!
celina: Va?
ronja: Precis
celina: Va?
ronja: Exakt!
celina: Va?
ronja: kanskeeeeee?
celina: Va? ..
ronja: jag tog kort..
celina: Jaha, eller.. Va?
ronja: du är verkligen så seg som dom säger ibland..






Bilder när vi går längs vattnet..






Vi går ner för någon trappa för att självklart komma närmare vattnet.




Karin gör fjortispoeser som vanligt.




Jag och karin har inget liv.





Karin leker modell.



Det går tyvärr inte så bra när jag ska bestämma hur hon ska sitta utan att hon börjar asskratta.





Karin och Celina försöker komma ner för en brant backe,
om det går så bra vet jag inte ifall jag kan påstå, haha! kul var det iallfall
.



Nu har vi kommit närmare vattnet,
men ingen av oss fegisar vågar gå på isen!


Sen så tog det ganska lång tid för oss att gå tillbaka, mysigt var det iallafall! Nu ska jag gå upp och ta mig en dusch!

Friluffsdag(stavning?)

Har precis fått reda på att vi ska ha friluffsdag(stavning?) om någon vecka, ett probmlem är att jag inte vet vad jag ska välja, man kan välja mellan:
  • fotbollstunering
  • skridskoåkning
  • Skidor
  • Promenad
Jag hatar alla fyra, eller hatar och hatar.. Jag hatar fotboll, får jättelätt ont i fötterna av skridskor och tröttnar snabbt, har aldrig vågat testa på skidor för jag tycker det verkar superläskigt och jag hatar att gå, och promenaden är ungefär 3 timmar lång..
Det lutar ändå lite av skidhållet faktiskt, ska ta om ''gröna'' backarna, även kallad gräsbackar av mig, haha!
Så nu kära läsare vill jag veta vad ni tycker? Ska jag våga testa på mig på skidor även fast jag aldrig vågat på det förut?

VAD TYCKER NI!?

Dagens snygging!



Ryan Scheckler!

Tisdag morgon

Sitter i Fridhemsplan nu och har musik. Ingen jobbar och jag menar det, alla bara sitter och skriker och jag är trött som fan och har ont i huvet och orkar egentligen inte med det här.
Iförsig så är det bara två lektioner kvar, matte och idrott. Jag har tyvärr inte med mig några idrottskläder så kommer inte kunna vara med på gympan.
Imorse så kom jag ungefär 40 minuter försent till musiken, men det är ju bara för att jag älskar sova. Det spelar ingen roll hur tidigt jag än går och lägger mig, vaknar alltid lika sent.
Åttorna började klockan nio i Fridhemsplan, dom skulle ha någon temavecka eller någonting såntdär. Så jag mötte Emil i åttan i farsta strand och så åkte vi tillsammans, fast i farsta så gick Robert(tror jag att han heter) på och i Hökarängen gick Rikardh på.
Nu ska jag sluta skriva och göra någonting annat istället ..

xoxo

Jag lovar..

.. att jag bara ska titta klart på Scrubs och sen sova, hihi.

You spin me right round baby right round.

Nu är det så att jag börjar dra mig åt den lite mer sömnigare sidan av mitt liv och hade därför tänkt att sova nu.. Så jag skriver säkert mer imorgon när jag kommer till skolan eller kanske tillochmed när jag är påväg, men det tror jag inte för kommer säkert inte att ha något internet! Menmen, vi får ju helt enkelt vänta och se imorgon hur det blir med bloggandet eftersom att inte jag inte kan se in i framtiden exakt hur det blir, busigt va?
Jaja, nattens på er! ♥


 bild som togs tidigare idag med min obäddade säng i bakgrund

Ronja - the one and only

Tjenixen bloggen Ronja här!
Ligger i sängen just nu med datorn i knät och tittar på two and a half man, superkul! Iallafall för mig som har dålig humor. Plus att jag är ganska trött just nu så jag skrattar väl nästan åt allting, hihi.
Menmen, tänkte egentligen bara kika in och skriva lite så det skulle bli någon uppdatering.
Ikväll så har det iallafall inte hänt någonting, vart ingen träning som jag trodde. Vill egentligen börja gymma, men man måste ju vara sexton så det är bara tre år kvar *jippi!* Känner iallafall att jag måste träna snart innan jag börjar ser ut som en fet padda, hahahaha!



En dålig mobilbild på lite av datorn och two and a half man. Men nu måste jag svara på några sms och sedan ska jag fortsätta titta tv.
puss & kram

Några skämt, klaga inte på att jag har dålig humor.

Polisen stoppar en bil och gratulerar föraren:
Grattis! ni är den tusende bilisten som har kommit ihåg
säkerhetesbältet. Ni har vunnit 10.000 kronor.
Vad tänker du använda dom till?
-Ja jag tror att jag skall ta körkort säger föraren.
Så säger kvinnan på passagerarplatsen:
-Lyssna inte på honom! Han säger så mycket dumt när han har
druckit för mycket.
Då säger en man i baksätet:
-Klantskallar! Ja visste att vi inte skulle komma långt i
stulen bil.
Pinsam tystnad tills man hör dovt från bagageutrymmet:
-Har vi kommit över gränsen än ?

Tre kvinnor samlas; en singel, en förlovad och den tredje är gift.
De bestämmer sig för att ta reda på hur man bäst förför en man.
Samma kväll ska de ta på sig en body i svart läder, höga klackskor och ha välmålade ögon som en överraskning till sin partner.
Dagen efter samlas de igen för att höra hur det har gått...
Singeltjejen, som haft en blind-date: - Så fort han öppnade dörren och såg mig i utstyrseln skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger på raken, direkt på golvet...
Den förlovade tjejen: - Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig sexigt, men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken,
så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben.
När han kom hem, öppnade jag pälskappan så att han kunde se vad jag hade under.
Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till sovrummet och älskade två gånger på raken.
Den gifta tjejen: - Ja du (med en besviken ton), jag tog också på mig läderbodyn och skorna.
Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig snygg. När gubben kom hem,
slängde han sig på soffan, tog TV-kontrollen i handen och sa: -
Hörru Batman, vad blir det för mat idag??


En man kände sig lite hängig så han frågade chefen om det va ok att han gick hem för dagen.
Javisst, Det går bra, sa chefen. Ta en tur med frugan också så ska du se att du blir bättre.
Dagen efter kom mannen tillbaka till jobbet, piggare och nöjdare än på länge.
- Jag visste väl att det skulle hjälpa, sa chefen.
- Ja, svarade mannen, och vad fint ni har det hemma!


Frun frågar sin man: - Skulle du gifta om dig när jag dör?
- Ja, det kanske jag skulle, svarar mannen.
- Jaha, svarar frun lite sorgset. Men skulle hon få sova i min säng ?
- Jo, det är möjligt...
Nu blir frun ännu ledsnare och frågar:
- Skulle du låta henne använda mina kläder om hon skulle kunna använda dem?
 - Jo, det skulle jag nog också göra..
Nu skulle hon inte kunna bli ledsnare, så hon frågar:
- Skulle du låta henne använda mina golfklubbor då?
- Nej, svarar mannen. Hon är vänsterhänt...

Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.
- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo.
Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
 - Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. V
ad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster.



HAHAHAHAHAHAHAHAH! Jag vet att jag kanske har skitdålig humor, men det var faktiskt ingen som tvingade dig att läsa sötnos.

ojsan

Träningen började tjugo över, vad gör jag hemma?
Jag hittar inte mina skor och min mamma är lack
därför verkar det inte bli någon träning för min del ...


Designen klar, vad tycks?

Skulle bara in och skriva snabbt, men iallafall så sitter jag i soffan just nu och tittar på tv med min lillebror Richard (barnprogram) och har precis blivit klar med designen, det får duga tycker jag faktiskt. Vad tycker ni? Ni får mer än gärna säga till om ni tycker det är någonting jag ska ändra på eller något.
Jag är nog faktiskt ganska nöjd idag, lärde mig nya saker idag om design och kodmallar och sånt där. Alltid lika skönt att lära sig nya saker, även fast jag ändå säkert kommer glömma det tills nästa gång jag ändrar designen.
Fast nu ska jag faktiskt ändra några små saker till och sedan gå och leta efter mina innebandy kläder och sen så är det träning som gäller tjugo över sex, första gången det här året faktiskt.. För dom som inte vet det så gick jag på innebandy innan jul också och hade gått i ett år, men kännde att jag behövde ta en paus ett tag fast nu ska jag börja träna på måndagar bara, en gång i veckan är ju egentligen ingenting. Menmen, bättre än ingenting alls. Så mycket godis som jag äter så är det nog bäst att hålla igång lite iallafall eftersom jag inte är så himla aktiv på gympan i skolan.
Pysspyss

matmatmat

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och sedan fortsätta och försöka fixa och trixa med designen lite.

It's all about me and my style.

Ska väl först börja med att berätta om mig själv och sådär..
Jag heter Ronja Nilsson och är tretton år, kallas väl för det mesta för Ronja skulle jag tro. På vardagar bor jag för det mesta hos min mamma (som jag inte älskar väldigt mycket, haha jag skoja bara..), hennes sambo och mina tre syskon i Skogås. Och ungefär varannan helg så bor jag hos min pappa i Haninge. Eller, om man ska vara korrekt så vet jag inte om man kan säg att jag bor av något av ställena(?).. Nu undrar ni säkert vad jag menar med det, hihi! Men det är så att jag har en pojkvän (Rikardh, kallas även för strille) som jag är med väldigt mycket på både vardagar och helger, och när jag är med honom så blir det inte alltid så himla mycket skrivet faktiskt, men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt ändå. Om jag får säga vad jag tycker så tycker jag faktiskt att jag har börjat vara hemma mera nu på sista tiden så inte min mamma ska längta ihjäl sig efter mig eftersom att hon älskar mig så mycket.
Övrigt då så är jag väl för det mesta glad, har ingen direkt favoritmat, inte film för den delen heller men föredrar komedier. När det gäller färger så är väl rosa favoriten. Jag går i DiStra skola som ligger i slakthusområdet bakom globen, ganska liten skola med bara en sjua, en åtta och en nia. Det finns två till DiStra som ligger på Medborgarplatsen och Fridhemsplan. Till Fridhemsplan åker jag och har lektion när jag har musik och språk (Spanska) och till Medborgarplatsen åker jag till när jag har slöjd. Vet inte riktigt mer vad jag ska säga om mig själv .. att jag är bäst kanske? Haha nej men, jag hatar sniglar.
Det finns väl ingenting speciellt mer att veta om mig, men ifall ni undrar så är det bara att kontakta mig på [email protected]

xoxo / ronja

Välkommen till min nya blogg!